Det flotte foto af egernet John på tur i bøgeskoven, har jeg fået lov at låne af Birgitte Juel Martinsen, fra hendes anmeldelse af bogen

Anbefalinger:

De første anbefalinger af “Hov, et egern!” er begyndt at dukke op. Dem har jeg naturligvis samlet citater fra her, med links til de oprindelige udtalelser. Sig til, hvis din mangler på listen.


Uanset om du føler, at du bruger for meget tid foran en skærm eller ej, er bogen anbefalelsesværdig. Den giver nemlig et godt indblik i, hvordan vaner virker, og kan derfor også bruges i anden anledning.

Litteratursiden.dk


“Bogens råd er simple, men overraskende effektive”

Berlingskes anmeldelse


“Klar anbefaling: Køb ‘Hov, et egern!’. Anders Colding-Jørgensen har skrevet en lille perle af en selvhjælpsbog for os, som måske nok synes, at vi bruger lige lovlig meget tid på de sociale medier – og som gerne vil gøre noget ved det. “

Jesper Laugesen


” En selvhjælpsbog, som ikke løfter pegefingre, men faktisk virker. “

Elektronista | BONUS: Hør radioprogrammet her


“Nemt forståelig, men meget dybsindig. Bogen var for mig en øjenåbner til nogle vaner, digitale som analoge, som jeg fandt uhensigtsmæssige, og nu har nogle konkrete værktøjer at arbejde med. Jeg kan varmt anbefale alle der døjer med selvkontrol at læse denne lille perle.”

Kenneth Holm-Dahlin


“Super god og spændende. Behagelig oplæsning og en rolig stemme. Den giver et stort indblik i den digitale verden, på en god måde, da der også sammenlignes med det man kunne have gjort. Kan klart anbefales. ”

Lisbeth Susanne P


“Jeg blev bestemt klogere af den og anbefaler den gerne, hvis du vil gøre noget ved dine digitale (u)vaner. “

Birgit Juel Martinsen


“Rigtig interessant læsning om hvordan man kan ændre sin brug af sociale medier”

Christina Ruskjær


Med en imponerende lethed guider han læseren igennem vanens anatomi og forklarer, hvordan vi håndterer dårlige vaner. Det er en fremragende bog, fordi den kan bruges på alle dårlige vaner. Rådene er lette at oversætte til andre områder af vores hverdagsliv, og jeg er begyndt at opdage, hvilke triggere, der sætter mig i gang med at handle på rygmarven. Varm anbefaling herfra. ”

Steen Kræmer