Litteratursiden anmelder (og anbefaler) Hov, et egern!

Litteratursiden.dk er bibliotekernes eget bogsite.

Her er Hov, et egern! netop blevet anmeldt og anbefalet af Jette Holst, som blandt andet skriver:

Selvom jeg egentlig ikke anser mig som skærmafhængig, gav ’Hov, et egern!’ mig alligevel overraskende meget stof til eftertanke. Jeg opdagede med det samme flere vaner, jeg ikke engang tænkte over, men som jeg egentlig er lidt træt af, når jeg tager mig selv i dem. Og her er Colding-Jørgensen helt klar i spyttet. Der findes ingen mirakelkur for at slippe disse vaner. Det kræver, at man aktivt tager en beslutning og holder fast, selvom det er svært i starten.

’Hov, et egern!’ er nem at gå til. Den er ikke særlig lang, og Colding-Jørgensen skriver i et letforståeligt sprog, uden at her er tale om ’pop-videnskab’. Det fremgår tydeligt af den omfattende litteraturliste bagerst, at forfatteren ved, hvad han taler om.

Uanset om du føler, at du bruger for meget tid foran en skærm eller ej, er bogen anbefalelsesværdig. Den giver nemlig et godt indblik i, hvordan vaner virker, og kan derfor også bruges i anden anledning. Og tænker du ind i mellem over, hvorfor alle andre dog har så travlt med at poste billeder af deres aftensmad på Facebook, ja, så får du en god forklaring her.

Læs hele anmeldelsen her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *