Kontakt: Ring 61678913 eller send en email her

Anders Colding-Jørgensen (f.1967)

En garvet formidler med noget på hjerte og en solid viden om de ting han talte om. Sådan må der gerne stå på min gravsten en dag. Men lige nu står det lige her.

Jeg er uddannet adfærdspsykolog (cand. psych. ) fra Københavns Universitet og har beskæftiget mig med digitalisering, digital adfærd og kommunikation på social medier i mere end 10 år. Jeg har været professionel foredragsholder og undervist på IT Universitetet, Københavns Universitet og Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Og så har jeg holdt foredrag på rigtigt mange gymnasier gennem årene.

En af mine mærkesager er at vi skal holde op med at se os som ofre for de sociale mediefirmaer og også meget gerne droppe at bruge vrøvlebegreber som “dopamin”, når vi skal forstå vores digitale vaner. I stedet skal vi tage ansvar for vores egne vaner – for det kan ingen andre gøre for os. Og så skal vi begynde at tale om vaner på en psykologisk måde. Kun ved at forstå vores vaner og hvad vi selv har gjort for at udvikle dem, kan vi begynde at få nogle nye.

Alle bruger ordene “digitale vaner”, men stort set ingen kan forklare hvad digitale vaner er og hvordan man ændrer dem. Det har jeg prøvet at lave om på, i min nye bog, Hov, et egern!

Læs om bogen her