Om Anders Colding-Jørgensen

Kontakt: Ring 61678913 eller send en email her

Hov, jeg var forbi radioprogrammet Elektronista for at tale om bogen, om anmeldelser og om hvorfor jeg er træt af at folk kaster dårlig forskning i hovedet på hinanden. Hør hele programmet her.

i Jeg er uddannet adfærdspsykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet. Jeg har tjekket de sociale medier rigtigt mange gange om dagen, i mange år. Jeg har også beskæftiget mig med psykologi og digitale medier i mere end 20 år. Som foredragsholder, kommunikationsrådgiver og digital iværksætter.

For to år siden fik jeg nok af at være forbundet med tusinder af mennesker hver dag. Jeg forlod de sociale medier og flyttede på landet med min familie. For mig var det rigtige at koble mig af den evigt kværnende digitale samtale og at få mere ro. Men det er jo ikke nødvendigvis løsningen for dig. Derfor har jeg skrevet en bog, som slet ikke fortæller hvordan du bør leve dit liv – med eller uden digitale medier. Men som i stedet lærer dig hvordan dine egne vaner i virkeligen fungerer – og hvordan du får nye, hvis du

Jeg har selv lært glæden ved at se en smuk solnedgang og beholde den for mig selv – og at leve et liv med færre vidner, hvor der ikke findes et publikum til hvert eneste genialt indfald jeg får. Jeg er ikke blevet hellig – min datter ser for meget Netflix somme tider og jeg tjekker stadig mobile for tit, hvis jeg går og venter på et vigtigt eller særligt spændende svar. Men gennem mit arbejde med Hov, et egern! har jeg fundet en større indsigt i mine egne vaner og jeg har lært hvor jeg kan skrue op og ned.

Den indsigt har jeg forsøgt at dele, på en let fordøjelig og pædagogisk måde, med læseren af bogen.

Tak for opmærksomheden

Anders Colding-Jørgensen